- 1 kg aripioare de pui
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 3 cartofi
- 1/2 telina
- fruze de telina
- taitei
- sare
- piper
- bors
- suc de rosii o cutie
- 2 linguri ulei de masline.
Se pun la fiert aripioarele in apa sarata.Se curata legumele si se toaca marunt.
Dupa ce aripioarele au dat un clocot si sa luat spuma se adauga legumele tocate marunt
se sareaza se pipereaza si se lasa sa fiarba 10 minute la foc iute dupa care se scade la foc mijlociu (potrivit) sa fiarba pana ce legumele sunt flerte.
Cand legumele sunt fierte se adauga sucul de rosii,borsul si uleiul si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute dupa care se adauga taiteii si verdeata si se ia de pe foc .
Pofta buna !!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu