Despre mine

Fotografia mea
sunt o tipa de viata ,independenta,cu caracter si placuta de cei din jur

sâmbătă, 9 martie 2013

Chiftelute cu sos

  • Ingrediente:
  • 1 kg carne tocata de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare
  • piper
  • 1/2marar
  • o cutie de bulion
  • 1 foaie de dafin
  • 1 felie de lamaie
  • ulei pentru sos.

 Mod de preparare:
Se pregateste carne de chiftelute si se prajesc.
Separat intr-o craticioara (tigaie) se pune un pic de ulei la incins usturoiul si ceapa tocate foarte marunt,se sareaza se pipereaza si se adauga sucul de rosii sa fiarba bine. Se adauga foaia de dafin felia de lamaie si se adauga si chiftelutele prajite si se lasa sa fiarba la foc potrivit.
Se pot servi simple sau cu piure de cartofi.
                                                                                                             Pofta buna !!!

Un comentariu: