Despre mine

Fotografia mea
sunt o tipa de viata ,independenta,cu caracter si placuta de cei din jur

miercuri, 15 februarie 2012

PERISOARE CU SMANTANA

INGREDIENTE:


400 gr carne tocata


2 cepe


1 cana de paste rotunde


1 cana smantana


3 oua


sare


piper


cascalaval MOD DE PREPARARE:
Intr-o oala se fierb pastele.Se preagateste carnea de perisoare .Intr-o cratita se prajeste ceapa ,dupa ce ceapa si-a schimbat culoarea se adauga un pahar cu apa si se adauga perisoarele sa fiarba,dupa ce perisoarele sau fiert se aduaga si pastele fierte si se amesteca dupa cca 5 minute .Se bat oulale cu smantana si se adauga peste perisoare si paste si se mai lasa sa fiarba 5 minute.Se rade si cascavalul si se adauga se mai lasa putin dupa care se ia de pe foc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu