Despre mine

Fotografia mea
sunt o tipa de viata ,independenta,cu caracter si placuta de cei din jur

marți, 28 februarie 2012

ARDEI UMPLUTI

INGREDIENTE:

10 ardei grasi

500 gr carne tocata

1 ceapa mare

patrunjel

1 ou

sare

piper

o cesca cafea cu orez

1 foie de dafin

250 gr smantana

4 linguri bulion

2 cani apa

MOD DE PREPARARE:
Se spala ardeii grasi si se lasa sa se usuce.Se ia carnea si se pune intr-un castron se adauga ceapa curatata spalata si tocata marunt.Se adauga si verdeata,sarea piperul,oul,si se amesteca toate foarte bine.Se taie ardeii la cotor (fara a arunca cotorul)se curata bine de seminte si se umplu cu carne dupa care se aseaza cotorul la loc (pentru decor).Se aseaza adrdeii intr-o cratita putin mai inalta decat inaltimea ardeilor si se aseaza in picioare.Se adauga 2 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit si acoperit.Aproape cand sunt gata fierti se adauga si bulionul foaia de dafin si se acopera lasand sa mai fiarba .Ardeii se servesc cu smantana.




Un comentariu: