INGREDIENTE:
10 ardei grasi
500 gr carne tocata
1 ceapa mare
patrunjel
1 ou
sare
piper
o cesca cafea cu orez
1 foie de dafin
250 gr smantana
4 linguri bulion
2 cani apa
MOD DE PREPARARE:
Se spala ardeii grasi si se lasa sa se usuce.Se ia carnea si se pune intr-un castron se adauga ceapa curatata spalata si tocata marunt.Se adauga si verdeata,sarea piperul,oul,si se amesteca toate foarte bine.Se taie ardeii la cotor (fara a arunca cotorul)se curata bine de seminte si se umplu cu carne dupa care se aseaza cotorul la loc (pentru decor).Se aseaza adrdeii intr-o cratita putin mai inalta decat inaltimea ardeilor si se aseaza in picioare.Se adauga 2 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit si acoperit.Aproape cand sunt gata fierti se adauga si bulionul foaia de dafin si se acopera lasand sa mai fiarba .Ardeii se servesc cu smantana.
Se spala ardeii grasi si se lasa sa se usuce.Se ia carnea si se pune intr-un castron se adauga ceapa curatata spalata si tocata marunt.Se adauga si verdeata,sarea piperul,oul,si se amesteca toate foarte bine.Se taie ardeii la cotor (fara a arunca cotorul)se curata bine de seminte si se umplu cu carne dupa care se aseaza cotorul la loc (pentru decor).Se aseaza adrdeii intr-o cratita putin mai inalta decat inaltimea ardeilor si se aseaza in picioare.Se adauga 2 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit si acoperit.Aproape cand sunt gata fierti se adauga si bulionul foaia de dafin si se acopera lasand sa mai fiarba .Ardeii se servesc cu smantana.
Sunt preferatii mei.Pupici!
RăspundețiȘtergere