Despre mine

Fotografia mea
sunt o tipa de viata ,independenta,cu caracter si placuta de cei din jur

marți, 9 aprilie 2013

Ficatei , Inimioare cu arpagic

 Ingrediente:
1 kg de ficatei si inimioare de pasare
1 kg de arpagic
2 catei de usturoi
sare
piper
4 linguri de ulei (de masline)
4 linguri de bulion
patrunjel.
Mod de preparare:
Se spala si se curata de grasimi ficateii si inimioarele .Se curata si restul de legume (usturoiul si arpagicul).Se ia o tigaie adanca si se pune uleiul se adauga usturoiul si se prajeste putin fara al arde.Se adauga si arpagicul si se rumeneste putin.Se condimenteaza bine si se adauga si ficateii si inimioarele sa se prajeasca putin si sa scoata toata apa din ele.Se lasa sa fiarba in zeama care au scoso ficateii si se mai adauga o cescuta de apa si se lasa sa fiarba acoperit la foc potrivit 20 de minute.
Se aduga bulionul si se gusta de sare si piper (in caz ca mai trebuie ).Se orneaza cu frunze tocate de patrunjel .

                                                                                                                        Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu