Despre mine

Fotografia mea
sunt o tipa de viata ,independenta,cu caracter si placuta de cei din jur

marți, 9 aprilie 2013

Budinca de cartofi cu iaurt

Ingrediente:
1 kg de cartofi
2 cepe potrivite
sare
piper
1 iaurt mic
2 oua
5 linguri lapte
3 linguri ulei
 
 
 
Mod de preparare:
Se curata cartofii de coaja se taie bucatele mici si se pun la fiert in apa sarata.
Ceapa se curata si se taie marunt si se prajeste in cele 3 linguri de ulei.
Dupa ce cartofii sau fiert se piseaza si se fac piure se adauga ceapa calita laptele sare si piper si se amesteca bine.Dupa ce piureul sa racit putin se adauga iaurtul si ouale doar galbenusurile pe rand.
Se pun intr-o tava si se da la cuptor 20 de minute la 180 de grade.
 Intre timp batem albusurile ramase de la oua spuma tare.Cu 5 minute sa fie gata budinca se scoate si se adauga deasupra albusul spuma si se da iar la cuptor pana se rumeneste .
Budinca de cartofi se poate servi cu snitel de pui ,sau cu orice vreti voi .Este o garnitura delicioasa.


                                                                                              Pofta buna !!!!!


                                                                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu