Despre mine

Fotografia mea
sunt o tipa de viata ,independenta,cu caracter si placuta de cei din jur

miercuri, 18 ianuarie 2012

Chiftelute

Ingrediente:1 kg carne tocata(amestec),o ceapa potrivita,2 catei de usturoi,marar,sare,piper,faina,ulei pt prajit,2 oua.



Mod de preparare: Se pune carneat tocata intr-un castron se sareaza se pipereaza.Ceapa ,usturoiul se curata se spala si se toata marunt si se pun peste carnea tocata.Verdeata se spala si ea si se toaca marunt si se adauga si ea,ouale si se amaesteca bine bine.Ca carnea sa aibe o culoare deshisa dupa prjite in carne se adauga 3 linguri de apa rece si se amesteca bine.

Se ia o tigaie se pune ulei si se lasa la incins.Carnea se formeaza mingiute potrivite si se dau prin faina si se dau la prajit .Se scot pe un platou acoperit cu hartie de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.Se pot servi cu cartofi prajiti(piure)si muraturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu