Despre mine

Fotografia mea
sunt o tipa de viata ,independenta,cu caracter si placuta de cei din jur

duminică, 18 decembrie 2011

Tocana de fasole cu dovlecei si porumb

Ingrediente:
200 gr fasole mixta(alba si rosie),50 gr linte,50 gr bobe de porumb,2 dovlecei,1 ceapa mare,2 catei de usturoi,zeama de la 1 lamaie,foi de dafin,sare si piper,patrunjel.

MOD DE PREPARARE:

Fasolea se lasa la inmuiat de cu seara.A doua zi se pune la fiert pentru 10 minute,dupa care se prajeste bine. Intre timp se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita si se adauga ceapa,usturoiul tocate marunt.Se adauga fasolea, lintea spalata, foile de dafin si se amesteca bine.Se adauga apa in deajuns cat sa acopere si sa poata fierbe bine fasolea si lintea .Se lasa sa fiarba 35 de minute dupa care se adauga dovleceii taiat felii grosute si se mai fierb inca 10 minute .Cand toate sau fiert se adauga porumbul ,zeama de lamaie sare si piper,si se orneaza cu patrunjel verde.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu