Despre mine
- nadia
- sunt o tipa de viata ,independenta,cu caracter si placuta de cei din jur
marți, 24 aprilie 2012
Pasca fara aluat (a la marina)
INGREDIENTE:
1 kg branza de vaci
1 pachet de unt
15 linguri zahar
5 oua
2 esente
2 zahar vanilat
coaja de la o lamaie
5 linguri de faina
2 pliculete praf de copt
1 pachet de stafide
MOD de PREPARARE:
Se freaca untul cu zaharul.se adauga galbenusurile,esentele ,zaharul vanilat,coaja de lamaie,branza,faina si paraful de copt.Se amesteca bine cu mixerul.Separat se bag albusurile spuma si se adauga peste compozitia de branza ,se adauga si stafidele tinute in apa caldute si stoarse bine ,se dau la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
mmmmmm ce pasca frumoasa ti-a iesit :)
RăspundețiȘtergere