INGREDIENTE:
4 cefe de porc,
4 felii de cascaval,
4 felii se sunca,
sare,piper,ulei de masline (pentru uns),
MOD DE PREPARARE:Bucatile de carne se bat bine se condimenteaza deasupra se aseaza o felie de cascaval si o felie de sunca se ruleaza formandu-se un sul si se inchde cu o scobitoare ,se ung cu ulei de masline si se asteaza in tava.
GARNITURA:
4-5 cartofi potriviti,
2 linguri de mustar,
sare si piper
3 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
Se iau cartofii asa intregi cu coja si se spala foarte bine,se taie felii cum arata in imaginile mele se pun intr-un castron si se condimenteaza se adauga uleiul si mustarul .Se amesteca ine cu mainile si se aseaza cartofii in tava langa rulada de carne.Se dau la cuptor pentru 30 de minute
mmmmm bun bun ..pot sa iau si eu un cartofior?
RăspundețiȘtergere