Ingrediente: Avem nevoie de 4 cefe de porc ,2 cani de orez,2 morcovi,2 cepe,verdeata(patrunjel)sare ,piper,o cescuta de ulei,o ceasca de bulion,1 pahar vin alb.si un pahar cu apa.
Mod de preparare: Intro tava de cuptor se adauga cescuta de ulei (eu am pus de masline) ,orezul spalat in cateva ape se adauga si acesta in tava .Carnea se sareaza si se pipereaza si se aseaza in tava peste orez. Ceapa si morcovul se curata si se spala si se taie in felii grosute si se aseaza in tava peste carnea si orez se toarna peste toate paharul de vin si se da la cuptor .Dupa 10 minute se adauga si paharul cu apa si se lasa pana se fierbe orezul si carnea prinde o crusta.Se adauga si bulionul si se mai lasa sa fiarba inca 5-7 minute.Este o mancare usoara si gustoasa.Deasupta se poate servi cu verdeata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu