Se lasa sa fiarba bine si intre timp pregatim castronele pentru a aseza piftia.Dupa ce sau fiert bine toate se strecoara si in zeama se adauga usturoiul pisat si se lasa pana se taie carnea bucatele si se aseaza in castronele,se pune si morcovul taiat felii potrivite.Zeama se strecoara si se vantura de cateva ori pentru a se limpezi.se adauga in castronele si se da la rece sa se intareasca.se poate servi piftia cu zeama de lamaie .
Despre mine
- nadia
- sunt o tipa de viata ,independenta,cu caracter si placuta de cei din jur
sâmbătă, 24 decembrie 2011
Piftie Πατσα
Ingrediente:1 ureche de porc,2 picioare,si 1 1/2 kg de carne,3 morcoovi,2 cepe,boae de piper,sare ,foi de dafin,usturoi (dupa gust). Mod de preparare: Se pun la fiert urechea ,picioarele si carnea impreuna cu ceapa morcovii,foile de dafin,boabele de piper si sare .Se lasa sa fiarba la foc potrivit pana ce carnea de pe oase se desprinde si pot fi usor curatate.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu