Despre mine

Fotografia mea
sunt o tipa de viata ,independenta,cu caracter si placuta de cei din jur

marți, 24 ianuarie 2012

Ciorba de perisoare

Ingredient:

:400 gr carne tocata

2 cepe,

.3 cartofi,

2 morcovi

un ardei gras rosu,

zeama de la o lamaie,

2 oua,verdeata



Mod de preparare:Intr-o oala se pune apa la foc sa fiara adaugand un praf de sare.Se curata legumele si se taie marunt si se adauga sa fiarba.Carnea tocata se pregateste cu ceapa orezul sare si piper si un ou.Dupa ce legumele sunt aproape fierte cu mana uda se formeaza mingiute din carnea tocata si se adauga in oala sa foarba .Se adauga bulionul verdeata si se mai lasa putin sa fiarba.Oul se bate cu cu zeama de lamaine si se adauga peste ciorba.Se orneaza cu verdeata.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu