Ingrediente:4 cefe de porc,6 cartofi potriviti,3 linguri de mustar,sare,piper,cimbru,3 catei de usturoi,ulei de masline 3 linguri, 1 pahar mare cu vin.
Mod de preparare: Se ia o tava de cuptor se unge cu un pic de ulei de masline se aseaza bucatile de carne.Usturoiul se curata si se sparge in podul palmei si se adauga in tava(nu trebuie tocat marunt),cartofii se curata se spala si se taie in 2.Intr-un castronel se pune mustarul cu uleiul de masline sare si piper si se amesteca bine.Se ia o pensula si se unge cu aceasta compozitie carnea dupa care se presara cimbru. In restul ramas de mustar adaugam cartofii si ai ungem si pe acestia bine cu mustar si ai adaugam in tava.Se adauga si paharul de vin o foaie de dafin se mai presara si peste cartofi cimbru si se da la cuptor.
Este o mancare foarte delicioasa si usor de facut incearca si ai sa te convingi........Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu