INGREDIENTE:
(pentru umplutura):1 kg mere,1 ceasca zahar,o lingurita scortisoara,un zahar vanilat,si 4 linguri de ulei (pentru prajit).
(pentru aluat):1 cescuta de ulei ,1 cescuta de zahar,1cescuta de apa,o lingurita de parf de copt,500 gr faina.
Merele se dau pe razatoare si se amesteca cu zaharul .Intr-o tigaie se adauga uleiul dupa ce sa inchis se adauga merele amestecate cu zahar,se adauga zaharul vanilat si scortisoara si se lasa sa se prajeasca bine.
Coca obtinuta Aluatul se intinde bine nu foarte gros nu foarte subtire si se taie in patrate.Se ia compozitie si se pune in mijlocul patratului si se inchide formand mingiute se aseaza intr-o tava tapetata,si se unge deasupra cu galbenus de ou.
Mingiutele unse cu ou.
Asa arata gata coapte si pudrate .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu