Ingrediente:10 dovlecei mititei,2 cani orez,sare,piper,patrunjel verde,2 oua,1 ceapa mare,3 linguri de ulei de masline,un pic de menta.
Mod de preparare:
Dovlecei se spala si se taie la ambele capete si se scoate continutul lor.Amestecam intr-un castron orezul, mararul, menta, patrunjelul spalate si tocate, ceapa tocata marunt, 1 lingura de ulei, sare si piper, cu aceasta compozitie umplem dovleceii .Ii asezam intr-o cratita cu restul de ulei de masline si adaugam apa cit sa ii acopere, eventual punem si o farfurie deasupra ca sa stea fara sa se miste, sa nu se ridice la suprafata.Ii lasam sa fiarba cam 25 de minute dupa care ai luam si ai bagam la cuptor pentru alte 10-15 minute dupa ce dovleceii sunt gata ai putem servi cu iaurt .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu